Van houten interim & advies: lijnmanagement en verandermanagement

De persoon achter Van Houten Interim & Advies is Mariëlle van Houten. Zij is bedrijfskundige en helpt bedrijven bij het begeleiden van veranderprocessen. Zij heeft jarenlange ervaring als verandermanager, projectmanager en lijnmanager.

Mariëlle heeft veel veranderingen en reorganisaties begeleid en heeft tevens ruime ervaring op het gebied van coaching en ontwikkeling van mensen. In de loop der jaren heeft zij zich steeds meer gespecialiseerd in de gedragskant; hoe beleven mensen in organisaties veranderingen hoe neem je mensen mee in veranderprocessen. Mariëlle van Houten heeft een bijzondere combinatie van achtergrond en ervaring die een belangrijke toegevoegde waarde levert aan het succesvol begeleiden van organisatieveranderingen:

  • Ervaring in het begeleiden en aansturen van veranderprocessen;
  • Leidinggevende ervaring, zij weet hoe managers denken en doen;
  • Ervaring in het coachen en ontwikkelen van managers, teams en individuele medewerkers.

Van Houten Interim & Advies richt zich met name op verandermanagement en projectmanagement; het begeleiden van organisaties om veranderingen succesvol te laten verlopen. De visie is terug te vinden op de betreffende pagina. Mariëlle werkt onder andere met de drijfveren methodiek ‘Profile Dynamics’.